Web Analytics Made Easy - Statcounter

مطالعات علمی نشان می دهد استفاده زیاد از موبایل، آسیب های جدی مثل سرطان، ناباروری مردان، کاهش بینایی و آسیب های کلیوی به دنبال خواهد داشت. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛ در سال های اخیر، مطالعات و کارهای متعددی بر روی تاثیر امواج الکترو مغناطیس بر روی قسمت های مختلف بدن انسان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالعات انجام شده نشان می دهد استفاده بیش از حد از موبایل می تواند آسیب های جسمانی متعددی داشته باشد که در این گزارش به برخی از این آسیب ها می پردازیم:

بیشتر بخوانید:

«فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟»|تکالیف قانونی بسیار مهم 5 دستگاه اجرایی کشور برای پشتیبانی از پیامرسان های داخلیفضای مجازی، تهدید یا فرصت؟|ارتباط مستقیم چاقی کودکان با استفاده افراطی از گوشی و تبلت/ راهکار مقابله چیست؟

1- ناباروری مردان

مطالعات علمی به اثبات رسیده موجود، تشعشعات ساطع شده از امواج رادیو فرکانس حاصل موبایل بر روی بدن انسان موجب عقیمی مردان می شود؛ اثرات امواج گرمازایی حاصل از موبایل بر روی انسان مستقیما بر دستگاه تناسلی مردان اثر گذاشته و موجب ایجاد اختلال در وضعیت فیزیولوژیکی آنان می شود. البته عقیمی مردان بر اثر امواج موبایل دایمی نبوده و با فاصله گرفتن از امواج رادیو فرکانسی، این مشکل رفع می شود. دانشمندان معتقدند با وجود استفاده زیاد آقایان از موبایل، در 50 سال آینده خیلی از آن‌ها ممکن است نابارور شوند یا حداقل توانایی‌های جنسی‌شان کاهش یابد.

2- آسیب به کلیه ها

مطالعات علمی حاکی از این امر است که تشعشعات ناشی از گوشی تلفن همراه سبب آسیب جدی به دستگاه کلیوی می گردد. طبق این مطالعات، تششعات گوشی همراه، تأثیرات منفی بر روی خون و ادرار دارد. محققان پس از بررسی های انجام شده به این نتیجه رسیده اند که حتی تشعشعات سطح پایین ناشی از گوشی های تلفن همراه، باعث تراوش هموگلوبین سلول های خونی به درون جریان خون می شود. در نتیجه طبق اظهارات محققان، انباشته شدن تدریجی هموگلوبین ممکن است منجر به ناراحتی های قلبی و سنگ کلیه گردد.

3- آسیب های بینایی

طبق تحقیقات انجام شده، تشعشعات ناشی از امواج رادیو فرکانسی موبایل بر چشمان نیز تاثیر گذاشته و موجب ایجاد آب مروارید می شود. از آنجه که چشم از محافظت کافی برخوردار نیست، عدسی چشم تحت تاثیر گرمازایی امواج رادیو فرکانسی سریع تر آسیب می بیند.

4- سرطان

تحقیقات متعددی در مورد ارتباط سرطان و استفاده از موبایل توسط دانشمندان سراسر جهان صورت گرفته که نشان می دهد استفاده مکرر از تلفن همراه باعث سرطان می گردد ، علاوه بر آن احتمال ابتلا به بیماری‌های آلزایمر و پارکینسون را هم افزایش می‌دهد. حتی تحقیقات جدید نشان داده اند که اگر شخصی 2 دقیقه با موبایل‌ صحبت کند، ساختار آنزیمی بزاق دهانش کلا تغییر می‌کند.

5- آسیب به جنین و رشد مغزی نوزاد

محققان آمریکایی هشدار دادند که استفاده مادران باردار از تلفن همراه چه بسا نوزادان آنها را در آینده با خطر مشکلات رفتاری روبرو کند. این محققان دریافتند قرار گرفتن در معرض تشعشعات تلفن همراه در جریان بارداری بر رشد مغزی نوزاد تاثیر می‌گذارد و چه بسا موجب بروز مشکلات رفتاری از جمله بیش فعالی، نگرانی و ضعف حافظه در آنها می‌شود.

محققان دانشگاه یال آمریکا معتقدند نوزادان از چهار ماهگی مانند یک انسان کامل احساس شنوایی دارند و هر صدایی را می‌شوند و درک می‌کنند به همین دلیل زنگ‌های وقت و بی‌وقت و ارتعاشات تلفن همراه سیستم عصبی نوزادان را دچار اختلال می‌کند. نوزادان دارای سیستم خوابی هستند که نباید بر هم بخورد، ارتعاشات موبایل موجب می‌شود کودکی که به دنیا می‌آید عصبی، کج‌خلق و دچار مشکلات رفتاری باشند. به همین دلیل به زنان باردار توصیه می‌شود از حضور در مناطق پرسر و صدا پرهیز کنند و دستگاه تلفن همراه دو متر با آنها فاصله داشته باشد.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فضای مجازی فضای مجازی امواج رادیو تلفن همراه انجام شده بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۰۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی

ایتنا - بالغ بر ۲۷ میلیون مکالمه در پاییز ۱۴۰۲، از طریق رومینگ ملی صورت گرفته، بدین‌ ترتیب که درصورت نبود آنتن یک اپراتور در منطقه‌ای، از آنتن اپراتور دیگر استفاده شده است.
رومینگ ملی نخستین بار در خردادماه ۱۳۹۳ بین سه اپراتور اول، دوم و سوم تلفن همراه برقرار شد. اجرای طرح رومینگ ملی با این هدف انجام شد که چنانچه در منطقه‌ای، سیم‌کارت مشترکان آنتن نداشت، آن‌ها بتوانند از آنتن اپراتورهای دیگر که در آن منطقه پوشش دارند، استفاده کنند. این طرح از سال ۱۳۹۷، بین هر سه اپراتور تلفن همراه و دو اپراتور روستایی به صورت فراگیر به اجرا درآمد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، آخرین آمار منتشرشده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره مکالمات از طریق رومینگ ملی، حاکی از آن است که در پاییز سال ۱۴۰۲ در مجموع ۲۷ میلیون و ۷۷۹ هزار و ۹۳۲  مکالمه از طریق رومینگ ملی بین اپراتورهای مختلف تلفن همراه صورت گرفته که در مقایسه با آمار ۲۴ میلیونی سه ماه اول سال ۱۴۰۱، افزایش یافته است.


تعداد مکالمات از طریق رومینگ ملی به تفکیک اپراتور در جدول زیر آمده است.
 

دیگر خبرها

  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد
  • وارسی گوشی موبایل همسر باعث قتل شد
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • امواج بارشی آذربایجان‌غربی را فرا می‌گیرد
  • فعالیت امواج بارشی و وزش باد شدید از اواخر وقت امروز در آذربایجان‌غربی
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد