Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@05:45:45 GMT

بلایی که موبایل سر مادر باردار و جنین می‌آورد

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۴۲۰۰۲

بلایی که موبایل سر مادر باردار و جنین می‌آورد

آیا می‌دانید استفاده طولانی مدت از تلفن همراه می‌تواند عوارض جانبی برای نوزاد متولد نشده شما داشته باشد؟ اگرتصور می‌کنید که استفاده از تلفن همراه در دوران بارداری بی خطر است کاملا در اشتباهید! در این قسمت از نمناک همه چیز را راجع به آن خواهیم گفت.
در حالی که مطالعات زیادی در مورد تأثیر تشعشعات دستگاه‌های الکترونیکی وجود دارد محققان دانشکده پزشکی ییل اخیراً تأثیر تلفن‌های همراه را روی جنین‌ها مورد مطالعه قرار داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این مطالعه تکان دهنده نشان می‌دهد که زنان بارداری که از تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند بیشتر احتمال دارد کودکانی با مشکلات رفتاری به دنیا بیاورند. تشعشعات بر رشد مغز جنین تأثیر می‌گذارد و همچنین باعث بیش فعالی می‌شود.

در دوران بارداری شما از طریق تلفن صحبت می‌کنید، متن می‌نویسید، در مورد نیاز‌های کودک تحقیق می‌کنید و موارد دیگر؛ بنابراین چگونه استفاده از طریق تلفن بر رشد کودک شما تأثیر می‌گذارد؟ در ادامه بخوانید که این علم چه می‌گوید تا نگرانی‌های شما راجع به استفاده از موبایل در دوران بارداری کاهش یابد.

چرا باید نگران دستگاه‌های الکترونیکی (بی سیم) باشید؟

در دنیای امروز شما فقط از تلفن‌های موبایل استفاده نمی‌کنید تا با افراد نزدیک خود در ارتباط باشید و کار‌های خود را انجام دهید. لپ¬تاپ‌ها، تبلت‌ها و سایر اتصالات اینترنت بی سیم گسترده‌ای هستند که تمام این وسایل الکترونیکی امواج رادیویی الکترومغناطیسی را منتشر و دریافت می‌کنند تا با یکدیگر و جهان خارج ارتباط برقرار کنند. بخش کوچکی از این امواج در داخل بدن انسان‌ها به پایان می‌رسد و هنگامی که بدن شما در معرض میزان بیشتری از این امواج قرار می‌گیرد، ممکن است که باعث آسیب دی ان‌ای شده و ترکیب سلول‌های زنده را تغییر دهد. تأثیرات بعدی که ممکن است برای مدت طولانی باقی بمانند، بستگی به فرکانس و قدرت امواج دارد.

دستگاه‌های بی سیم تنها منابعی هستند که شما را در معرض امواج رادیویی قرار می‌دهند. آیا می‌دانستید که خورشید، دستگاه‌های اشعه ایکس، رادیو، مایکروویو و هواپیما‌ها همه امواج رادیویی ساطع می‌کنند، اما در سطوح مختلفی قرار دارند؟ بنابراین توصیه می‌شود که از آن‌ها دور شوید و به همین دلیل ممکن است پزشک به شما توصیه کند از قرار گرفتن در معرض امواج غیرضروری در دوران بارداری خودداری کنید.

تحقیقات در مورد تلفن همراه در دوران بارداری چه می‌گوید؟
از آنجا که انرژی امواج حاصل از تلفن همراه در جایی بین پرتو‌های ایکس وجاذبه قرار دارد، محققان در مورد اینکه آیا امواج می‌توانند روی جنین تأثیر بگذارند یا خیر تردید دارند. در یک کودک در حال رشد سلول‌ها به سرعت در حال تکثیر و در معرض اختلالات بیرونی هستند، اما مطالعات تاکنون نتوانسته اند چیزی را پیدا کنند که باعث نگرانی در استفاده از موبایل شود.

تحقیق شماره ۱:

تیمی از دانشمندان به سرپرستی دکتر هیو موش‌های باردار را در معرض تلفن همراه قرار دادند به این صورت که تلفن همراه را روشن و در حالت بی صدا به مدت ۲ هفته بر روی قفس موش‌ها قرار دادند. گروهی دیگر دقیقا با همین شرایط، ولی با این تفاوت که تلفن همراه خاموش بود این آزمایش را انجام دادند، سپس بچه موش‌ها را از نظر رفتار و قدرت حافظه مورد آزمایش قرار دادند. موش‌هایی که مادرانشان در معرض تلفن همراه روشن بودند دارای مشکلات رفتاری‌ای که از ویژگی‌های بیش فعالی در انسان است، بودند، اما با این حال تحقیقات از موش‌ها ممکن است همیشه در انسان‌ها صدق نکند و احتمال بسیار زیادی وجود دارد که این نتیجه صحیح نباشد، زیرا انسان در زمان بارداری به صورت تمام وقت از تلفن همراه استفاده نمی‌کند.

تحقیق شماره ۲:

در اینجا مطالعه دیگری توسط دانشمندان در دانمارک انجام شده است. آن‌ها مشکلات رفتاری کودکان را قبل و بعد از تولد که ناشی از در معرض تلفن همراه بودن را بررسی کردند. به مادران دارای کودک هفت ساله پرسشنامه‌ای در رابطه با سلامت و رفتار و سابقه‌ی قرارگیری در معرض تلفن همراه کودکشان داده شد و پس از بررسی دریافتند که قرار گرفتن در معرض تلفن همراه پیش از تولد و پس از زایمان تا حدودی با بیش فعالی و سایر مشکلات رفتاری در کودکان ارتباط مستقیم دارد. توجه به این نکته حائز اهمیت است که مطالعات پژوهشی از این نوع دقیقاً نمی‌توانند ارتباطی بین میزان استفاده از موبایل در دوران بارداری و اختلالات رشد در کودکان را اثبات کنند.


تاثیرات استفاده بیش از حد از تلفن همراه در دوران بارداری چیست؟
استفاده از تلفن همراه در دهه اخیر بسیار افزایش یافته است. از آنجا که امروزه تلفن‌های همراه در عین حال یک مینی کامپیوتر سیستم پخش موسیقی و یک دستگاه بازی نیز به حساب می‌آیند، بدیهیست که تاثیرات اشعه آن نیز بیشتر باشد. اگرچه محققان هنوز تأثیر تشعشعات بر روی DNA و سلول‌ها را کاملاً اثبات نکرده اند، اما رابطه‌ای مستقیم بین تشعشعات و اختلالات عصبی و فیزیولوژی در کودکان قطعا وجود دارد. البته ممکن است علت این اختلالات تنها تشعشات نباشند، اما دلیل خوبی برای مراقبت و دوری از تشعشات می‌باشد. سازمان بهداشت جهانی چنین خطراتی را احتمالا سرطان زا معرفی می‌کند و اظهار می‌دارد به طور کلی قرار گرفتن در معرض میدان مغناطیسی و تشعشعات ممکن است باعث افزایش ریسک سقط جنین شود.

تمامی تحقیقات در این رابطه غیر قطعی می‌باشند و نمی‌توانید به یک خانم باردار توصیه کنید که از تلفن همراه استفاده نکن، اما برای رفع نگرانی‌ها باید احتیاط بیشتری به خرج دهید. در اینجا چند نکته وجود دارد که شما و کودکتان را در سالم نگه می‌دارد:

اگر از تلفن همراه استفاده نمی‌کنید آن را دورتر از خود نگه دارید.
می‌توانید از دستگاه‌های هندزفری مانند بلندگو تلفن یا هدست استفاده کنید.
به جای مکالمه، پیامک را انتخاب کنید و هنگام ارسال متن قبل از فشار دادن دکمه ارسال تلفن را تا حد ممکن دور نگه دارید.
در صورت تماس تلفنی تا حد امکان مکالمه را کوتاه کنید.
تا حد امکان از تلفن با سیم استفاده کنید.
در مناطقی که دارای پوشش شبکه هستند تماس برقرار کنید، زیرا تلفن اشعه بیشتری را هنگامی که اتصال سخت‌تر است منتشر می‌کند.
زمان روشن بودن صفحه نمایش تلفن همراه را کاهش دهید.
تلفن همراه خود را در جیب تان حمل نکنید، زیرا ممکن است نزدیک شکم شما باشد.
هنگام خواب تلفن همراهتان را زیر بالشت خود قرار ندهید.       منبع:نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بارداری خطرات دوران بارداری موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۲۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همراه پرخرج

  واردات تلفن همراه در فروردین
آمارهای گمرک گویای آن است که تا پایان فروردین سال جاری۴۹۴هزار و۴۹۵دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری واردکشور شده که ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه واردشده به کشور درمدت یادشده۱۲۲میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بوده است.به طوری که از این میزان ۴۶۶هزار و۱۹۳دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار مربوط به واردات تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶میلیون و۳۰۱هزار دلار مربوط به واردات مسافری بوده است.
 
راه‌های کاهش ارزبری 
یکی از راه‌های کاهش ارزبری تلفن همراه، تولید داخلی این محصول است که البته نمی‌توان خیلی به آن دل بست، به طوری که در  سالیان قبل ازتجربه ساخت برخی تلفن‌های داخلی و تبلیغات آنها خود پیدا بود که تنها قابلیت‌شان به این امر برمی‌گشت که به راحتی درجیب جا می‌شدند. با این حال برخی دیگر ازتولیدکنندگان داخلی نظراتی دیگردارند ومعتقدند تولید داخلی از طریق مافیای واردات زمین خورده است.دراین خصوص مهدی بهوندی، مدیر یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی تولیدکننده تلفن همراه می‌گوید: مافیای بزرگ و قدرتمندی در حوزه واردات گوشی‌های همراه وجود دارد و سه میلیارد دلار درسال ارزبری در حوزه گوشی‌های تلفن همراه وجود دارد و اراده‌ای برای تولید گوشی در کشور وجود ندارد!همچنین فعالان بازار معتقدند که به‌دلیل فقدان فناوری برای ساخت تجهیزات تخصصی، بسیاری از قطعات باید وارد کشور شوند و تولید داخلی ارزبری بالایی خواهد داشت. همین امر نیز سبب شده نمایندگان مجلس پیگیر وضعیت واردات موبایل‌های تحریم‌شده و تولید موبایل‌های بومی باشند.به طوری که چندی پیش رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس با ارسال نامه‌ای به معاون اول رئیس‌جمهور اعلام کرد مجلس به‌طور جدی رانت‌های واردات و تولید تلفن همراه بومی را پیگیری می‌کند.یکی دیگر از راه‌های کاهش ارزبری که کمی منطقی‌تر به نظر می‌رسد این است که بتوانیم از تقاضای مصرفی غیرواقعی جلوگیری کنیم به طوری که می‌توان با افزایش خدمات پس از فروش به طرز قابل توجهی آن را محقق کرد. پرواضح است که وقتی هزینه‌ مصرف‌کنندگان در ازای خدمات پس از فروش کاهش یابد، می‌تواند کمک زیادی به افزایش تقاضای مصرفی جامعه ‌شود.همچنین به نظر می‌رسد با الزام واردکنندگان به واردات کالاهای با‌کیفیت شاهد آن باشیم که عمر متوسط تلفن همراه بیشتر شود. بد نیست بدانیم هم اکنون عمر مفید این تلفن‌ها در کشورمان از دو سال تجاوز نمی‌کند،بنابراین به نظر می‌رسد از طرفی با افزایش خدمات پس از فروش و واردات کالاهای باکیفیت شاهد افزایش متوسط عمر تلفن‌های همراه به پنج سال باشیم و بتوانیم حداقل کاهش ۲۰ درصدی واردات این محصول را شاهد باشیم.از طرف دیگر برخی کارشناسان معتقدند در کنار خدمات پس از فروش باید تبلیغات آشکار و پنهان تلفن همراه‌های لوکس را به طرز قابل توجهی کاهش داد یا بتوان حداقل جلوی رشد فزاینده آن را گرفت.آنچه که پیداست این که با کاهش تبلیغات،تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کرده و احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم خواهد کرد.برخی کارشناسان نیز معتقدند که باید از گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار حقوق ورودی زیادی توسط گمرک اخذ شود و میزان ۱۲ درصد فعلی نمی‌تواند در وضعیت فعلی راهگشا باشد به طوری که میثم مهرپور، کارشناس اقتصادی در همین باره گفته بود: برای فردی که گوشی لوکس خریداری می‌کند، افزایش ۵۰۰ هزار تومانی قیمت آن گوشی، تأثیری ندارد و ضروری است، تعرفه آن تا حد قابل توجهی افزایش پیدا کند تا بتوان حتی‌المقدور از میزان واردات این گوشی به کشور و هدر رفت ارزی کاست. در سه سال گذشته حدود ۱۰ میلیارد دلار تلفن همراه وارد کشور شده است. 

واردات ۳.۲میلیارد دلاری تلفن همراه در سال گذشته 
واردات گوشی تلفن همراه ازطریق گمرکات کشوربه دو شیوه تجاری ومسافری سال گذشته به ۱۴میلیون و۶۸۸هزارو۵۸۰ دستگاه رسید. ۴.۵درصد از ارزش کل واردات کشور درسال۱۴۰۲به واردات گوشی تلفن همراه اختصاص داشت.به طوری که سال گذشته ۱۴میلیون و ۲۲۲هزار و۳۰۶دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش‌ ۲ میلیارد و ۹۳۲ میلیون دلار به شیوه تجاری وارد و از گمرکات کشور ترخیص شد. همچنین باید به این نکته نیز اشاره کرد که در مدت یادشده ۴۶۶هزار و ۲۷۴ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۲۷۰ میلیون دلار به شیوه مسافری وارد کشور شده است.

دیگر خبرها

  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • همراه پرخرج
  • برای بارداری در سن بالا باید این چکاپ ها را انجام دهید + فیلم
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد
  • وارسی گوشی موبایل همسر باعث قتل شد
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد