Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@06:16:32 GMT

تاثیر امواج بر سرطان مثانه

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۱۷۹۴۲

رئیس مرکز تحقیقات ارولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: تحقیقات بین‌المللی نشان می‌دهد سرطان پروستات در جوامعی که وضعیت اقتصادی در آن‌ها بهتر است شایع‌تر است. ناطقان: دکتر محمدکاظم آقامیر با اشاره به همکاری‌های پژوهشی این مرکز با مراکز تحقیقاتی فعال در حوزه مخابرات گفت: همکاری‌هایی را با مراکز تحقیقاتی مخابرات و مراکز دیگر داریم که تاثیر امواج بر سرطان مثانه یا ایجاد سنگ و میکروب را بررسی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته تحقیقات نشان داده که امواج بر روی مغز مدل کاملا موثر بوده و ردیف‌های سلولی مغز را به خصوص در بچه‌ها به هم می‌ریزد.

وی درباره همکاری مرکز تحقیقات ارولوژی با مراکز تحقیقاتی فعال در حوزه مخابرات گفت: میزان تجمع انرژی موبایل براساس فرمول سار(SAR) اندازه‌گیری می‌شود. زمانی که موبایل خاموش است و باتری دارد، موبایل امواج را منتقل می‌کند زمانی که موبایل روشن است ولی کسی با آن صحبت نمی‌کند هم  امواج منتشر می‌شود؛ زمانی که گوشی موبایل زنگ می‌خورد هم میزان انرژی خاصی دارد. حالت دیگری نیز وجود دارد که موبایل زنگ می‌خورد و فرد به آن جواب می‌دهد. در این حالت بیشترین انرژی از امواج گوشی منتشر می‌شود. توصیه می‌شود افراد با فاصله زمانی، پس از فشردن دکمه پاسخ، گوشی را جواب دهند. در تفاهم‌نامه‌ای که امضا شد بناست موبایلی ساخته شود که میزان انرژی ساطع شده و میزان انرژی‌ که در بدن انسان متمرکز می‌کند را مشخص کند تا ما بتوانیم کار تحقیقاتی خود که بررسی تاثیر امواج بر بدن است را در قالب مدل پیش ببریم.

آقامیر با بیان این که در رده سرطان‌های ارولوژی سرطان مثانه و پروستات از بقیه شیوع بیشتری دارد گفت: تحقیقات بین‌المللی نشان می‌دهد  سرطان پروستات در جوامعی که وضعیت اقتصادی در آن‌ها بهتر است شایع‌تر است. گفته می‌شود مصرف غذای چرب بر ابتلا به سرطان پروستات تاثیر می‌گذارد که البته ثابت شده نیست. علاوه بر آن، در جوامع پیشرفته‌تر آمار ابتلا به این بیماری زیاد است چرا که دستگاه‌های پیشرفته در این کشورها ابتلای بیماران را مشخص می‌کند. استرس هم بر سرطان پروستات موثر است اما تاکنون مشخص نیست که آیا امواج خاص مثل پارازیت‌ها بر شیوع سرطان پروستات تاثیر دارد یا خیر.

قائم‌مقام رئیس بیمارستان سینا با بیان این که در ایران از جهت تولید مقاله مشکلی نداریم و جزو ۲۲ کشور برتر دنیا هستیم، گفت: سهم بودجه کشور با سهم تولید مقاله متناسب نیست؛ مثلا سهم بودجه پژوهش در کشور ۱.۱ درصد از کل بودجه است است اما وضعیت مطلوب در بقیه کشورها ۴ درصد است. ما بودجه کمتری صرف پژوهش می‌کنیم ولی بازده بیشتری داریم. کیفیت مقالات را سیاستگذاران باید افزایش دهند. در سال ۲۰۱۶ سهم ایران از  مقالاتی که جزو یک درصد برتر دنیا هستند ۲.۱ درصد بوده است. از نظر مقاله شرایط خیلی خوبی داریم اما سیاستگذاران باید با توجه به موضوعات روز دنیا کیفیت مقالات را افزایش دهند.

آقامیر ادامه داد: تحقیقات جهانی نشان می‌دهد که در آینده، دخالت‌های جراحی رو به  کاهش است. همانطور که کشور به ابعاد مختلفی از امنیت نیاز دارد به امنیت سلامت نیز احتیاج دارد چون ممکن است 30 سال بعد با این مواجه شویم که هیچ روش درمانی‌ به جز جراحی در کشور انجام نمی‌شود و همین موضوع امنیت سلامت را به خطر می‌اندازد و حتی ممکن است با توجه به شرایط تحریم،  واردات تجهیزات جراحی نقطه ضعفی برای سلامت باشد. ما در سطح مسئولان سیاستگذار، مسئولان آگاهی داریم و به امور مسلط هستند اما مشکلشان این است که نظام بودجه‌ریزی، متناسب با بودجه موردنیاز پژوهش‌ها نیست.

این استاد دانشگاه در پایان درباره امکانات لازم برای انجام تحقیقات علوم پایه و تجهیزات مرکز تحقیقات ارولوژی گفت: ما در علوم پایه به آزمایشگاه حیوانات نیاز داریم که مرکز تحقیقات این آزمایشگاه را دارد و هشت فعالیت تحقیقاتی در این آزمایشگاه در دست اجرا است که  مشابه جهانی ندارد. در علوم پایه باید بانک داده‌های خوبی داشته باشیم و تمام جزئیات بیمار را قبل و بعد از درمان ثبت کنیم. این بانک در مرکز تحقیقات ارولوژی در حال توسعه و شکل گیری است. بانک زیستی نیز از الزامات پژوهش‌های علوم پایه است. در بیو بانک باید یخچال‌های زیر ۸۰ درجه سانتی‌گراد داشته باشیم که پلاسما و مایعات بیماران را در خود ذخیره کند و نسج بیمار را برای سال‌ها حفظ کند که البته در این مرکز تحقیقات بیوبانک نیز وجود دارد. منبع: ایسنا برچسب ها: امواج ، سرطان مثانه ، سرطان پروستات

منبع: ناطقان

کلیدواژه: امواج سرطان مثانه سرطان پروستات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۷۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت امواج بارشی و وزش باد شدید از اواخر وقت امروز در آذربایجان‌غربی

 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس اداره هواشناسی شهرستان مهاباد گفت: بر اساس بررسی آخرین نقشه های پیش یابی و با فعالیت متناوب امواج بارشی، رگبار باران و رعد و برق همراه با وزش باد گاهی شدید و احتمال گرد و خاک  و در نقاط مستعد بارش تگرگ  همراه با تندباد لحظه ای تا اوایل هفته آینده پیش بینی می شود.

محمدپور افزود: علاوه بر آن احتمال آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن رودخانه ها، احتمال برخورد صاعقه و خسارت به سازه های موقت در اثر تندباد لحظه ای وجود دارد.

توصیه می شود دستگاههای اجرایی آمادگی آبگرفتگی معابر شهری و سیلابی شدن مسیل ها را داشته باشند.

وی ، شهروندان خواست در این مدت از تردد در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها خودداری نموده و احتیاط در فعالیتهای کوهنوردی، ترددهای شهری و جاده ای، محکم سازی سازه های سبک، گلخانه ها و بنرهای تبلیغاتی و توجه به توصیه های کارشناسان جهاد کشاورزی را مد نظر قرار دهند.

 

 

دیگر خبرها

  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • تاثیر ورزش شدید بر سرطان
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • چرا به سمت قبله نماز می‌خوانیم؟ + دلائل علمی
  • امواج بارشی آذربایجان‌غربی را فرا می‌گیرد
  • فعالیت امواج بارشی و وزش باد شدید از اواخر وقت امروز در آذربایجان‌غربی
  • نمایی بسیار زیبا و جذاب از امواج دریا (فیلم)
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود