Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، نتایج یک بررسی جدید نشان داده است، پرتوهای تلفن همراه ممکن است عملکرد حافظه در نوجوانان و جوانان را تحت تأثیر قرار دهد.
 
نتایج اخیر در ارتباط با بی خطر بودن تلفن‌های همراه در طولانی مدت نشان می‌دهد، استفاده از موبایل باعث افت حافظه، تغییرات در حواس و نوسان فشار خون مـی‌شـود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
تحقیقات متعددی نشان داده است، استفاده مداوم و طولانی مدت یا قرار دادن موبایل در کنار قفسه سینه یا جیب پیراهن موجب مشکلات قلبی می‌شود و طبق تحقیقات دانشمندان، قرار گرفتن موبایل در فاصله 5 تا 10 سانتی‌متری قلب باعث تاثیر امواج الکترومغناطیسی موبایل بر پالس‌های الکتریکی تولید شده توسط سلول‌های ضربان ساز قلب می‌شود و ضربان قلب نامنظم می‌شود.
 
از طرفی اثر امواج الکترومغناطیسی روی بسیاری از قسمت‌های بدن از جمله چشم ناراحتی آب مروارید را به دنبال دارد.
 
در عین حال، تاثیر زیاد امواج روی غشای سلول‌های وابسته به دستگاه گردش خون و سیستم عصبی موجب آسیب رسیدن به آن‌ها می‌شود و این سلول‌ها نمی‌توانند فعالیت طبیعی خود را انجام دهند.   
 
این مطالعه بر روی بیش از 17 هزار دانشجوی سال اولی در سوئد انجام شده و نتیجه آن در«ساینس‌دیلی» منتشر شده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۱۱۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی

ایتنا - بالغ بر ۲۷ میلیون مکالمه در پاییز ۱۴۰۲، از طریق رومینگ ملی صورت گرفته، بدین‌ ترتیب که درصورت نبود آنتن یک اپراتور در منطقه‌ای، از آنتن اپراتور دیگر استفاده شده است.
رومینگ ملی نخستین بار در خردادماه ۱۳۹۳ بین سه اپراتور اول، دوم و سوم تلفن همراه برقرار شد. اجرای طرح رومینگ ملی با این هدف انجام شد که چنانچه در منطقه‌ای، سیم‌کارت مشترکان آنتن نداشت، آن‌ها بتوانند از آنتن اپراتورهای دیگر که در آن منطقه پوشش دارند، استفاده کنند. این طرح از سال ۱۳۹۷، بین هر سه اپراتور تلفن همراه و دو اپراتور روستایی به صورت فراگیر به اجرا درآمد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، آخرین آمار منتشرشده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره مکالمات از طریق رومینگ ملی، حاکی از آن است که در پاییز سال ۱۴۰۲ در مجموع ۲۷ میلیون و ۷۷۹ هزار و ۹۳۲  مکالمه از طریق رومینگ ملی بین اپراتورهای مختلف تلفن همراه صورت گرفته که در مقایسه با آمار ۲۴ میلیونی سه ماه اول سال ۱۴۰۱، افزایش یافته است.


تعداد مکالمات از طریق رومینگ ملی به تفکیک اپراتور در جدول زیر آمده است.
 

دیگر خبرها

  • CPU چیست؟ به زبان ساده و نحوه کار
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!
  • گوشی Vivo Y36s در کنسول گوگل پلی مشاهده شد
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد
  • وارسی گوشی موبایل همسر باعث قتل شد
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • امواج بارشی آذربایجان‌غربی را فرا می‌گیرد
  • فعالیت امواج بارشی و وزش باد شدید از اواخر وقت امروز در آذربایجان‌غربی
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد