Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-01@03:14:45 GMT

امواج موبایل برای سلامتی انسان خطرناک نیست!

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۶۳۴۴۴

به گزارش خرداد: کیا علیپور: دو پژوهش مجزا در مورد امواج گوشی های موبایل که توسط برنامه سم شناسی ملی آمریکا (NTP) انجام شده، نتایج جالب‌توجهی را در مورد این بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی مدرن آشکار کرده است.

به تازگی دانشمندان برنامه سم شناسی ملی آمریکا (NTP) دو تحقیق دولتی را در مورد تاثیر امواج گوشی های موبایل بر روی سلامت انسان انجام داده‌اند که بر اساس نتایج آن‌ها می‌توان گفت که این امواج خطر قابل‌توجه و بزرگی برای ما ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود اشاره شده که بهتر است برای از بین بردن احتمال بروز کوچک‌ترین مشکلات سلامتی، بعضی موارد خاص در زمان استفاده از تلفن‌های همراه رعایت شود.

دکتر جان بوچر (John Bucher)، از دانشمندان ارشد NTP می‌گوید که نتایج گزارش‌شده با انجام آزمایش‌های مختلف بر روی موش‌ها به دست آمده‌اند و برای بررسی تاثیر امواج موبایل بر روی بدن، از تشعشعات فرکانس رادیویی (RFR) که به امواج ماکروویو و تلفن‌های همراه شبیه‌اند،‌ استفاده شده است؛ بوچر به صورت خلاصه گفته است که خطر به کار گیری این وسایل تکنولوژیکیِ فوق‌العاده پراستفاده،‌ کم است.

بوچر و همکارانش پس از انجام آزمایش‌ها اعلام کردند که وضعیت سلامتی موش‌هایی که در معرض RFR بودند با سایر موش‌ها تفاوت نداشت و در کمال تعجب، تعدادی از جانوران دسته اول برای مدت طولانی‌تری زندگی کردند!

این دانشمند برجسته همانند سایر محققان پیشنهاد می‌کند که برای قرار نگرفتن در معرض امواج گوشی های موبایل نباید تلفن‌های همراه را در نزدیک گوش خود قرار دهیم و نکته قابل‌توجه در مورد امواج چنین وسایل الکترونیکی این است که با دور شدن از دستگاه،‌ میزان امواج جذب‌شده توسط بدن ما به میزان شگفت‌انگیزی کاهش می‌یابد؛ از طرف دیگر توصیه شده که در هنگام خواب هم تلفن همراه را از خود دور کنیم.

البته تیم NTP اعلام کرده‌اند که برای مشخص شدن تاثیر حجم زیاد امواج تلفن های همراه بر روی سلامت انسان، تحقیقات گسترده‌تر و دقیق‌تری لازم است.

در همین رابطه موسسه ملی سرطان آمریکا (NCI) اخیرا در بیانیه‌ای اعلام کرده است که هیچ مدرکی در مورد افزایش خطر ابتلا به سرطان به دلیل قرار گرفتن در معرض تشعشات غیر یونیزه (مانند امواج تلفن های همراه) وجود ندارد. این در حالی است که استفاده از محصولات فناوری هندزفری مانند هدست‌های بدون سیم و سیم‌دار در حال افزایش است و متخصصان NCI می‌گویند که این اتفاق احتمالا قرارگیری سر و مغز کاربران در معرض امواج رادیویی را کاهش می‌دهد.

هم‌اکنون سازمان‌هایی مانند سازمان غذا و دارو (FDA) وظیفه نظارت بر خطرات ناشی از به کارگیری تلفن‌های همراه در ایالات متحده را بر عهده دارند و پس از بررسی مقاله‌های چاپ‌شده توسط کارشناسان FDA، اعلام شد که سطح ایمنی کنونی گوشی‌های موبایل برای سلامتی عمومی مردم آمریکا قابل‌قبول است.

برچسب ها: امواج موبایل ، سلامت ، دانشمندان

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۶۳۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می‌کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.

خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.

بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.

اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه‌ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام‌های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه‌جا می‌شود که البته روزانه بر قیمت خط‌های رند هم افزوده می‌شود در حالی‌که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره‌های گران قیمت‌تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

دیگر خبرها

  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!
  • چرا به سمت قبله نماز می‌خوانیم؟ + دلائل علمی
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد
  • وارسی گوشی موبایل همسر باعث قتل شد
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • امواج بارشی آذربایجان‌غربی را فرا می‌گیرد
  • فعالیت امواج بارشی و وزش باد شدید از اواخر وقت امروز در آذربایجان‌غربی
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد