Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تا کنون خبرهاي زيادي در مورد تاثير مخرب تشعشعات موبايل بر سلامتي انسان مطرح شده اما تحقيقات جديد نشان مي دهد نياز به نگراني خاصي در اين زمينه وجود ندارد مگر اينکه يک موش نر باشيد.
تشعشات راديويي قوي مانند اشعه ايکس يا تشعشعات هسته اي براي انسان بسيار مخربند اما امواج راديويي موبايل بسيار ضعيف تر از آن هستند که سلامتي انسان را به صورتي جدي به خطر اندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس تحقيقات «موسسه ملي سلامت آمريکا» نرخ ابتلا به تومورهاي قلبي در برخي موش هاي نر پس از قرار گرفتن در معرض امواج موبايل افزايش پيدا کرده، البته اين موش ها در حمامي از تشعشعات راديويي غوطه ور شده و ميزان امواج دريافتي آنها نسبت به کاربراني که به استفاده مکرر و دائمي از موبايل عادت دارند به مراتب بيشتر بوده است.
محققان اين جوندگان را به مدت دو سال براي 9 ساعت در روز در معرض امواج شبکه هاي 2G و 3G قرار داده اند (کهولت يک موش 2 ساله برابر يک انسان 70 ساله است).
در اين تحقيق که به صورت دو مرحله اي اجرا شده در موش هاي ماده اثري از اين تومورها مشاهده نشده و حتي موش هاي نر نيز در مرحله دوم شواهدي از مشکلات سلامتي جدي بروز نداده اند.
در اين بيانيه تاکيد شده که تعداد اندکي از اين موش ها به سرطان قلب مبتلا شده اند و نمي توان با قاطعيت اين مساله را به قرار گرفتن آنها در معرض امواج راديويي مرتبط دانست. Otis Brawley از مديران ارشد انجمن سرطان آمريکا در مصاحبه با آسوشيتدپرس گفته است:
مدارکي که حاکي از ارتباط بين موبايل و سرطان باشد ضعيف است و تا کنون شاهد افزايش نرخ اين بيماري بين مردم نبوده ايم.
بيانيه اين موسسه تاکيد مي کند که علي رغم قرار گرفتن اين جوندگان در معرض تشعشعات موبايل شديد شواهدي که حاکي از ابتلا به سرطان در آنها باشد بسيار مبهم بوده است. علاوه بر اين موش هاي در معرض امواج موبايل طول عمري بيش از همنوعان خود داشته اند، اگرچه اين نتيجه ممکن است به صورت تصادفي رخ داده باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۷۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ ماده غذایی ضروری برای مردان

به گزارش خبرآنلاین، مردان در مقایسه با زنان در معرض خطر بالاتری برای ابتلا به بیماری‌های قلبی و ریوی، سرطان پروستات و سکته مغزی قرار دارند؛ که این موارد از علل اصلی مرگ و میر در میان مردان به شمار می‌آید. مصرف چهار ماده غذایی زیر برای مردان بسیار مفید است؛ این موارد حاوی مواد مغذی خاصی هستند که به پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های رایج برای آقایان، مانند برخی سرطان‌های مردانه، کمک می‌کنند.

۱) کلم بروکلی

این گیاه سبزرنگ سرشار از مواد مغذی ضروری مانند ویتامین‌های C، K و A و فیبر است و محتوای بالای سولفورافان در کلم بروکلی، پتانسیل مبارزه با سرطان را دارد و مصرف آن در مردان بسیار حائز اهمیت است.

۲) گوجه فرنگی

لیکوپن، یکی از آنتی اکسیدان‎های موجود در گوجه فرنگی، با محافظت در برابر سرطان پروستات و بیماری‌های قلبی عروقی، به سلامت مردان کمک می‌کند.

۳) ماست

بر اساس مطالعه‌ای که در مجله تغذیه بریتانیا منتشر شد، مردانی که به طور مداوم محصولات لبنی تخمیرشده (مثلاً ماست و پنیر) مصرف می‌کردند، در معرض خطر کمتری برای بیماری عروق کرونر قرار دارند.

۴) آجیل

مصرف آجیل به سلامت قلب و کاهش عوارض ناشی از افزایش سن در مردان کمک می‌کند. آجیل‌ها مملو از پروتئین، فیبر و چربی‌های ضروری هستند که همین ویژگی آنها را به یک میان‌وعده بسیار مغذی تبدیل می‌کند.

بیشتر بخوانید:

مردان بالای ۴۰ سال این خوراکی‌ها را نخورند

منبع: eatthis

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900511

دیگر خبرها

  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد
  • وارسی گوشی موبایل همسر باعث قتل شد
  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت
  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان
  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • مجموعۀ ویدئوکتاب‌های سلامت اجتماعی منتشر شد
  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟