Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود منفعل عمل‌کردن مراکز بهداشتی و تحقیقات سلامت در ارائه مستندات مربوط به تأثیر امواج موبایل بر سلامت بدن انسان و با وجود آثار منفی این موضوع، اخیراً یکی از بخشهای مربوط به فرهنگ‌سازی رجیستری موبایل به‌شکل ضمنی به تأیید عوارض موبایل پرداخته است. ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۱ اجتماعی سلامت علمی نظرات

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سالهاست که بحث تأثیر امواج تلفن همراه و تجهیزات بی‌سیم بر سلامت انسان و نقشی که در بروز سرطانها، کاهش تواناییهای مغزی، اختلال در باروری زنان و مردان، عوارض گوارشی، استرس، افسردگی، ایجاد تومورهای بدخیم، خستگی، خواب مختل و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. دارد در محافل علمی و پژوهشی مورد بحث و بررسی است ولی کمتر پیش آمده انتشار گزارش مستند و رسمی را از سوی این مراکز شاهد باشیم.

تاکنون نیز رسانه‌ها بر جنبه‌های مختلفی از آسیب‌زا بودن امواج انتشاریافته از دستگاه‌ها و ابزارهای دیجیتال پرداخته‌اند اما این تبعات و آثار زیانبار استفاده از دستگاه‌های الکترونیکی و دیجیتال که ساطع‌کننده امواج رادیویی هستند، همان‌طور که گفته شد هیچ‌گاه از سوی نهادهای رسمی و حتی دستگاه‌های ذی‌ربط داخل کشور نظیر سازمان انرژی اتمی، وزارت بهداشت، وزارت ارتباطات، وزارت صنعت و... نیز مورد تأیید واقع نشد.

حتی در برخی موارد این نهادها در قبال بسیاری از اسناد و نتایج تحقیقاتی از این دست، سکوت اختیار کرده‌اند.

چندی پیش خبرگزاری تسنیم در گزارشی به یکی از مطالعات انجام‌شده توسط «مؤسسه اپیدمیولوژیک» در ارتباط با تأثیر امواج تلفن همراه بر بدن انسان، پرداخت که اطلاعات مربوط به این مطالعات برگرفته از پرسشنامه‌ها و داده‌های تأمین‌شده از سوی اپراتورهای تلفن همراه بود.

بیشتر بخوانید: احتمال بروز سرطان در صورت استفاده بلند‌مدت از موبایل

این مرکز در پرسشنامه‌های خود سؤالاتی نظیر تعداد تماسها در طول هفته و ماه، نخستین استفاده از تلفن همراه، میانگین مصرف روزانه، طول زمانی یک تماس، فرکانس مورد استفاده و... را گنجانده بود.

با وجود اینکه مراکز تحقیقاتی معتقدند انرژی امواج رادیویی به‌خلاف امواج یونیزه، نمی‌توانند باعث آسیب زدن به DNA بدن شوند اما نتایج این گزارش نشان می‌داد که احتمال بروز سرطان در استفاده بلندمدت از تلفن همراه وجود دارد.

مهم‌ترین تأثیر بیولوژیکی استفاده از تلفن همراه، گرم شدن بافتهاست؛ مطالعات این مرکز روی حیوانات هم نشان می‌داد که القای حرارت به بافتها باعث بروز سرطان یا افزایش عوامل سرطانی در بدن آنها می‌شود.

با اینکه مراکز خصوصی و متخصصان، بارها به‌شکل مستقل، خبر از احتمال بروز مشکلات بیولوژیکی داده‌اند اما تحقیقات سازمان بهداشت جهانی و آژانسهای مستقل بین‌المللی نشان می‌دهد که آنها فقط به ارائه پیامهای هشداردهنده و احتیاطهای پیشگیرانه در استفاده بلند‌مدت از تلفن همراه بسنده کرده‌اند.

دغدغه‌هایی از این دست، ما را در بخش علمی باشگاه خبرنگاران تسنیم بر آن داشت تا در قالب پرونده ویژه‌ای به تمام ابعاد تحقیقات مستقل صورت‌گرفته در این حوزه، مستندات، مراودات پیدا و پنهان این مسئله و ... بپردازیم که بخشهایی از آن در قالب پرونده «تشعشعات قرن بیست‌ویکم» منتشر شد.

در راستای این پیگیریها، اخیراً کانال "همتا" که به هدف اطلاع‌رسانی و آموزش درباره طرح ثبت تلفن همراه (رجیستری) ایجاد شده، اقدام به انتشار موشن گرافیکی به‌شرح زیر کرده که در آن به‌شکل ضمنی تمامی آثار زیانبار تلفن همراه و دستگاه‌های دیجیتال بر سلامت انسان را تأیید می‌کند.

شاید برای نخستین بار باشد که مسئولان داخلی کشور در حوزه ارتباطات اعلام می‌کنند «تا حالا شده که بعد از صحبت زیاد با موبایل احساس سردرد یا داغی گوش کنید؟ یا شنیدید کسی از اطرافیانتان به‌خاطر امواج مغناطیسی تلفن همراه سرطان یا بیماری خاصی گرفته باشد؟».

در این موشن‌گرافیک که برای فرهنگ‌سازی رجیستری تولید شده، آمده است: تحقیقات نشان می‌دهد بین استفاده طولانی‌مدت از تلفن همراه و تومورهای مغزی و بیماریهای مزمن دیگر یک رابطه‌ای وجود دارد که مهندسان و پزشکان بسیاری در حال پیگیری این موضوع هستند.

در ادامه نیز گفته شده گوشیهای موبایل قانونی که از مرز وارد کشور می‌شوند، مورد آزمایش SAR قرار می‌گیرند و میزان تشعشعات آنها روی بدن انسان مشخص و از ورود گوشهای پرخطر به کشور ممانعت می‌شود ولی امان از گوشیهای قاچاق!

در این موشن گرافیک که در ادامه آمده است به تأثیر امواج موبایل بر مغز، کلیه‌ها، کبد، چشمها، ششها و قلب اشاره شده است:

 

 

انتهای پیام/

R1012190/Psaadati/S2,24,1313/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۷۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد

 قولنج به انسداد روده و عدم عبور مواد غذایی می گویند که علائم و علل گوناگونی دارد . در این بیماری به علت های مختلف راه فضولات تنگ و بسته می شود و مدفوع به سختی و با درد عبور می کند و فرد دچار درد در اطراف ناف ، استفراغ ، قرقر شکم ، یبوست و عدم اجابت مزاج و عدم دفع گازو …. می شود.

به گزارش سرگرمی روز، در این بخش شما را با علل ، علائم و درمان قولنج شکم در طب سنتی آشنا خواهیم کرد.

علت قولنج شکم :

۱. حبس شدن مقداری از محتویات داخل روده که به دلایل زیر به وجود می آید :

تجمع و خشک شدن محتویات روده و انسداد آن به علت حرارت زیاد داخل روده

کندی حرکات روده و تجمع مواد و انسداد روده به دلیل سردی مزاج روده ها

خشکی و حبس شدن مواد داخل روده و انسداد آن به علت کمبود ترشحات روده و کمی رطوبات و مایعات داخل روده

۲. وجود غده درون روده که موجب انسداد روده و عدم عبور طبیعی مواد از داخل آن می شود.

۳. ورم های گرم مزاج یا سردمزاج که بخشی از روده را در بر می گیرد و سبب عدم عبور راحت مواد از داخل روده می شود.

۴. جمع شدن گاز در بخشی از روده و خارج نشدن و جابجایی گازها موجب قولنج ریحی روده می شود.

۵. تجمع انگل ها درون بخشی از روده و یا کل آن سبب قولنج روده می شود.

۶. جابجایی و پیچش روده و سوار شدن قسمتی از روده بر روی قسمت دیگر موجب قولنج التوایی می شود.

۷. مصرف مواد غذایی دیر هضم مثل تخم مرغ فراوان ، به خام ،کشک ، نان های خمیر سبب انسداد روده و ایجاد قولنج می شود.

برخی دیگر از علل قولنج عبارتند از:

سرطان کولون

پرخوری یا سوء هاضمه

سنگ کلیه یا سنگ کیسه صفرا

بیماری های التهابی روده مانند بیماری کرون یا کولیت زخمی

ویروس شکمی

اسهال یا یبوست

عادت ماهیانه

حاملگی خارج رحمی

آپاندیسیت

علایم قولنج

درد شدید شکم

عدم اجابت مزاج

سفت شدن شکم

نفخ نمودن شکم

حالت تهوع و استفراغ

سردی مزاج

حالت تهوع و استفراغ

چه زمانی باید نگران قولنج شوید؟

قولنج هایی که بیشتر از ۲۴ ساعت طول بکشند.

همراه با تب باشد.

در صورت استراحت کافی نیز احساس خستگی و ناتوانی و بی انرژی بودن داشته باشد.

در مدفوع خون وجود داشته باشد.

الگوهای دفع مثلا سایز مدفوع تغییر نماید.

فرد دچار کم خونی یا کاهش تعداد گلبول های قرمز خون باشد.

وزن بی دلیل، کاهش یابد.

راههای درمان قولنج از نظر متخصصان طب سنتی

در ادامه ی بخش به روش های خانگی و گیاهی که اکثر متخصصان طب سنتی برای رفع قولنج پیشنهاد می دهند پرداخته ایم که شامل:

کاسنی

خوردن کاسنی تازه و مصرف کاسنی آسیاب شده برای درمان بیماری قولنج بسیار موثر است. در روایتی آمده است که :کسی که بخوابد و در درون او هفت برگ کاسنی باشد در آن شب از بیماری قولنج در امان است انشاءالله.یک قاشق غذا خوری یا مربا خوری از آسیاب شده ی کاسنی شامل هفت برگ می شود.

زردک

مصرف زردک ، برای درمان بیماری قولنج بسیار مفید است.

خرما

مصرف هفت دانه خرما هنگام خواب بیماری قولنج را درمان می کند و کرم های شکم را می کشد.

نمک

مصرف نمک دریا در اول و آخر غذا طبق دستور طب اسلامی از بیماری قولنج شما را ایمن می کند.

انجیر

خوردن انجیر سبب ایمنی از بیماری قولنج می شود. خوردن انجیر در روز وشب ، انسداد روده را نرم می کند و روده بزرگ که بر اثر قولنج بسته شده است را درمان می کند.

کدو تنبل

مصرف کدو تنبل برای مغز و درد قولنج مفید است.کدو را به شکل سویق می توان درست کرد. کدو ورق ورق بشود، خشک شود و آسیاب شود و تفت داده بشود. به همراه انجیر آسیاب شده و نمک و خرما و تخم زردک یا زردک خشک شده، به همراه کاسنی داروی ترکیبی برای بیماری قولنج می شود.

دارویی موثر برای درمان قولنج

برای درمان قولنج ، پنج مثقال تاجریزی (انگوله ) ، پنج مثقال گل ختمی یا تخم ختمی ، پنج مثقال بنفشه را با چهار مثقال مغز سیاه داخل میوه فلوس ، ده مثقال روغن بادام شیرین بجوشانید تا سه تا چهار لیوان آب داروی جوشیده باقی بماند ، سپس این دارو را صاف کرده و بعد از صاف کردن ، پنج مثقال صابون را پودر کرده در دو لیوان آب گرم حل کنید و با آب دارو مخلوط کنید و بیمار در دو نوبت تنقیه کند.

برای درمان قولنج بهتر است بیمار پس از انجام این عمل ، باید ده مثقال روغن بادام شیرین و سپس دو سه لیوان آب گرم میل نماید . بیمار باید یک مثقال مغز فلوس را با دو مثقال روغن بادام شیرین و مقداری آب گرم بنوشد.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!
  • چرا به سمت قبله نماز می‌خوانیم؟ + دلائل علمی
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد
  • وارسی گوشی موبایل همسر باعث قتل شد
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • امواج بارشی آذربایجان‌غربی را فرا می‌گیرد
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان